Cannabis plante for bedste helbred
  1. pH-balance og immunforsvar: Den første opgave som cannabinoider varetager, at opretholde en sund syre/base balance i kroppen. Cannabinoider er kraftige antioxidanter, der ifølge forskning kan være op til 50 gange kraftigere end vitamin C. Cannabinoider kan derfor også anvendes til at opbygge ens immunforsvar.
  1. Stress, søvn og energi: Da cannabinoide receptorer også findes i det hormonelle system, kan de reuglere stresshormonet, kortisol. De kan også give en bedre, da noget tyder på at cannabinoider øger de lavfrekvente delta-bølger der giver en dybere søvn. Mange oplever derfor, at de har mere energi i hverdagen.
  1. Angst og depression: Cannabinoider bryder blod-hjernebarrieren, og påvirker flere funktioner i hjernen, herunder på amygdalaen, der håndterer frygt og forsvarsreaktioner. Studier indikerer, at mangel på cannabinoide stimulering i hjernen, er der højere sandsynlighed for at angst kan finde sted.

Der kan være mange flere fordele ved CBD, viser forskning. Det er altid en god ide, at studere nogle af de mange artikler og journaler der ligger på internettet.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment