Må gravide egentlige tage hamp produkterne? Dette kontroversielle emne undersøges i denne blogartikel. Skip to content

Cannabis til gravide?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Dette er et kontroversielt emne, men ikke desto mindre er det utroligt vigtigt at tage det op.

“Må jeg godt tage produkterne når jeg er gravid?”

Jeg var selv gravid da jeg startede på hamp juice kapslerne, og jeg fortsatte med at tage det som (det eneste) kosttilskud under amningen.

Forskning viser, at en af årsagerne til at modermælk er så sundt, er fordi det indeholder endocannabinoider. Ifølge studier, er de med til at sikre spædbarnets udvikling ved at regulere søvn, appetit og generelle helbred. Og da cannabinoider også findes i hamp planten, kan det kun være en bonus, tænkte jeg.

Hvordan har min 5-årige datter det i dag? Hun er højst syg 1-2 gange om året, hvis hun bliver smittet i børnehaven. Hvis vi kan se, der bliver lagt op til en forkølelse, får hun en kop hamp te med honning eller 1-2 dråber olie. Vi har (7-9-13) kun været på sygehuset med hende én gang siden hendes fødsel. Hun er skarp, adræt og fuld af liv! Der kan naturligvis være flere årsager til dette, men jeg er sikker på, at hampen har medvirket til det.

Nogle gravide vælger at spørge deres læge eller jordemoder, men desværre kender de ofte ikke til produkterne. Derfor er det vigtigt at studere indholdet. Vores produkter indeholder primært CBD-A, og er fri for THC.

CBD-A er i bund og grund kraftige antioxidanter. Nogle studier tyder på, at CBD-A kan være op til 50 x kraftigere en antioxidant end vitamin C. Det er blandt andet derfor, at den daglige dosis på dråber og kapsler er forholdsvis lav. Det er ikke bevist, at for mange antioxidanter kan være skadelige. 

Der er foretaget et interessant og omfattende studie i USA for ca. 30 år siden, der fulgte gravide kvinder på Jamaica, der anvendte marijuana dagligt. Dette studie blev bevilget af den amerikanske regering, men da resultaterne ikke stemte overens med deres formål, som var at bevise at marijuana var skadeligt for barnet, blev det aldrig nævnt sidenhen. Det er ikke desto mindre super spændende, og følger disse kvinder og deres børn op til 12-års alderen. 

Læs mere om studiet her som er foretaget af Dr. Melanie Dreher. 

50% RABAT
25% RABAT
5% RABAT
NITTEN
10% RABAT
30% RABAT
5% RABAT
15% RABAT
50% RABAT
NITTEN
30% RABAT
10% RABAT
VIND OP TIL 50% RABAT
Lykkehjulet giver dig chancen for at vinde op til 50% RABAT på din ordre!Spil nu og se hvor heldig, du er!
Du har 3 forsøgSnyd tillades ikkeRabatkuponer gælder 24timerVed tilmeldning accepterer du, at vi sender dig nyhedsbreve.