F.A.Q

Få svar på de spørgsmål du har.

F.A.Q
Oftest Stillet Spørgsmål

Du stiller spørgsmålene, vi giver dig svaret her.

Hvilke sorter, er Sana Hemp Juice lavet af?

Sana Hemp Juice anvender sorterne Futura 75 og Feodora 17. Det er EU-godkendte sorter som indeholder mindre end 0,01 % THC.

Må jeg rejse med produkterne?

Ja, du kan rejse til de fleste lande med Sana Hemp Juice produkter. Alle lande i EU, samt Canada og USA. Vi anbefaler, at man undersøger det enkelte lands regler i Australien og de asiatiske, samt mellemøstlige lande, før rejsen.

Er Sana Hemp Økologisk?

Ja, Sana Hemp Juice laves på økologiske og GMO-fri planter der dyrkes uden brug af kemikalier.

Hvad med andre kosttilskud?

Sana Hemp Juice indeholder naturligt vitaminer, mineraler og omega 3 & 6 syrer.

Kan jeg tage andre kosttilskud samtidig med Sana Hemp?

Vi tror som udgangspunkt på, at den rette næring stammer fra naturlige kilder. En sund og varieret kost kan sikre optagelsen af vigtige næringsstoffer i kroppen. Man bør prøve sig frem og mærke efter, om kroppen har behov for yderligere kosttilskud.

Hvordan optager jeg hampens unikke stoffer?

Ifølge studier, optages cannabis bedst jo flere indholdsstoffer den har bibeholdt. Andre virkestoffer fra hampen, såsom terpener, er med til at øge optagelsen af cannabinoider i cellen. Terpener virker også ligesom cannabinoider, da de selv er phytocannabinoider. Da hampens sunde virkestoffer såsom terpener er skrøbelige, kan de hurtigt risikere at gå tabt. For eksempel, er der i en frisk plante op til 1 % terpener, mens en tørret plante indeholder ca. 0,1 % terpener!

Læs mere i artiklen fra Information https://www.information.dk/debat/2018/01/stadig-benspaend-forskning-medicinsk-cannabis#kommentarer

Kommer der flere Sana Hemp produkter?

Ja, der er hudpleje på vej og sunde naturlige fødevarer, samt dyrefodder med Sana Hemp Juice i.

Har I foretaget tredjepart analyser?

Ja, der bliver løbende foretaget nye uafhængige tredjepartsanalyser på produktet efter hver høst.

Er der allergener i?

Nej, Sana Hemp Juice produkter er 100 % fri for allergener.

Hvor meget må der indtages dagligt?

Vi anbefaler, at der indtages ca. 1-2 Sana Hemp Kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Der kan indtages op til 5-6 tabletter, efter behov.
Sana Hemp Sugetabletter: 2-3 sugetabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Der kan indtages op til 5-6 sugetabletter, efter behov.
Sana Hemp Dråber: 3-6 dråber dagligt i forbindelse med et måltid. Der kan indtages op til 12-18 dråber dagligt.

Bemærk, at Sana Hemp Juice er uforarbejdet og ikke et ekstrakt af planten. Det, der ikke kan optages af kroppen, ryger ud ad urinvejene.

Hvor lang tid går der, før der mærkes en effekt?

Sana Hemp Juice er 100 & naturligt og virker derfor bedst når den indtages dagligt i minimum tre måneder for en mærkbar effekt. Mange oplever det allerede tidligere.

Der står RAW på produkter fra andre brands, er det, det samme indhold?

Nej, da Sana Hemp Juice er baseret på friske planter som juices inden for kort tid efter høst. Andre hamp olier, som der står RAW på, anvender ikke ny høstede planter der juices først – men tørre planter der genoplives med væske og derefter koldpresses.

Er der foretaget nogle kliniske studier?

Ja, der foreligger kliniske studier fra England på Psoriasis og fra Australien på Epilepsi. Kontakt os for mere information.

Vil du vide hvilket produkt der passer til dig?

SPAR 50%

Har du ikke handlet hos os før? Så får du hele 50% på din første bestilling lige nu!