Skip to content

“Enkelte cannabinoider har en ringere effekt end hele cannabisplanten.”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Naturens egenskaber optages ofte bedst i deres oprindelige form, med mindst mulig forarbejdning. Det samme gør sig gældende for cannabisplanten. Den friske rå cannabisplante, indeholder både B-vitaminer, vitamin E, mineraler såsom jern og kalium, samt omega 3 & 6 syrer, klorofyl, terpener og andre antioxidanter. Disse egenskaber er med til at skabe en synergistisk effekt, som kan øge optagelsen i cellen, ved at smidiggøre cellemembranen.

Det er ikke antallet af procenter, men sammensætningen af produktet

En ting er de aktive stoffer som er unikke for cannabis, CBD, THC osv. Det er også vigtigt, med de passive følgestoffer. Det er forklaret i Information’s artikel fra den 3. januar 2018: “Cannabisplanten rummer mere end 100 aktive stoffer og hundredvis af passive følgestoffer, som påvirker effekterne af de aktive stoffer. På den måde er cannabis et stort kluddetæppe af interagerende effekter.”

Artiklen forklarer, at cannabisplantens stoffer bliver optaget mere effektivt og virker mere effektivt, samt uden bvirkninger, når de bliver indtaget samlet.

Hvorfor er rå cannabis ikke på alles læber?

Hvis den rå cannabisplante er så fantastisk og har så mange fordele, hvorfor har man ikke hørt mere om det?

Det giver artiklen også et godt bud på – og et af dem er penge: “Der er svært at få tilladelse til at undersøge plantens medicinske egenskaber. Når de medicinske egenskaber endelig undersøges, så er forskningen centreret om simple cannabinoider, som kan forstås og sælges.”

I USA har den en såkaldt “THC-kurs”, hvor 1 mg THC koster 1 dollar. Det er sådan set fint, når man tager i betragtning at et menneske kun kan tåle op til 10 mg THC om dagen. EN rå cannabis juice indeholder THC-a (THC-syre) som ikke er euforiserende. Den omdannes til THC når den opvarmes. MEN pointen er, at rå cannabisplanter kan indeholde op til 1000 mg THC-a. Og menneskekroppen kan tåle op til hele 1000 mg THC-a, fordi det ikke er euforiserende.

Det er ikke hvad du indtager, men hvad du optager

Det vil sige, at med rå cannabisplanter kan man opnå en større dosis og større og sikrere effekt. Vil det ikke være værd at undersøge dette? Så vil syge, og raske for den sags skyld, kunne dyrke planter til eget brug, og anvende den som en fødevare i form af juice/smoothie, og komme helt udenom medicinsk cannabis spørgsmålet og problematikken.

50% RABAT
25% RABAT
5% RABAT
NITTEN
10% RABAT
30% RABAT
5% RABAT
15% RABAT
50% RABAT
NITTEN
30% RABAT
10% RABAT
VIND OP TIL 50% RABAT
Lykkehjulet giver dig chancen for at vinde op til 50% RABAT på din ordre!Spil nu og se hvor heldig, du er!
Du har 3 forsøgSnyd tillades ikkeRabatkuponer gælder 24timerVed tilmeldning accepterer du, at vi sender dig nyhedsbreve.