CBDa Kapsler

CBDa Kapslerne er et super valg. De er nemme at huske at tage dagligt, og så er de 100 % naturlige, som gør det lettere for kroppen at optage.
Kapslerne er 100 % plantebaserede og 100 % fri for tilsætningsstoffer.

Vælg mellem to forskellige slags:

Raw CBDa Hamp Juice Kapsler indeholder 100 % rent cannabis juice pulver – intet andet. Dosis er høj per kapsel og helt op på 7 mg CBDa og en lang række andre sunde næringsstoffer fra Raw Cannabis Juice. Kapslerne optages i mavefordøjelsen. De er vores mest solgte produkt og det er der god grund til. Da indholdet er vandopløseligt, og kroppen består af ca. 70 % vand, er der en hurtig og effektiv optagelse på dem, kontra kapsler med olie i. En enkel kapsel indeholder juice fra ca. én koldpresset cannabis plante!

CBDa Kapsler med Magnesium, B6 & B12 vitamin indeholder Raw cannabis juice pulver. En kapsel indeholder ca. 4 mg CBDa og er yderligere beriget med Magnesium, B6 & B12. Kapslerne bidrager derved til immunsystemets og nervesystemets normale funktion, og understøtter vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, samt normale muskel-sammentrækninger. De er pakket i mavesyre-resistente kapsler og optages derfor direkte i tyndtarmen.

Sana Hemp Kapsler indeholder mindre end 0,1 % THC.

Viser alle 2 resultater