Sana Hamp olie er en kombination af et ekstrakt af cannabisplanten og af cannabis juice pulver, som produceres af friske cannabis sativa planter. Juicen lynfrosses omgående efter slowjuicingen, for at bibeholde sunde næringsstoffer. Den lynfrosne juice frysetørres derefter til pulver. Produktet er derfor 100 % RAW og indeholder hele plantens naturlige styrke, samt naturlige virksomme stoffer. Antallet af virksomme stoffer er vigtigt, i forhold til optagelsen i cellerne.

Hvilke andre virkestoffer i Sana Hamp olie?

Et af de virkestoffer, der ifølge forskning, er afgørende for optagelsen af CBD, er terpener. Terpener findes i højst koncentration i en frisk raw plante. Til sammenligning, indeholder en RAW plante 1 % terpener. En tørret plante indeholder ca. 0,1 %. Terpener virker i øvrigt også anti-inflammatorisk, angstnedsættende og anti-viralt, med mere.
Der er studier der viser, at effekten er bedre og bivirkninger mindre jo flere indholdsstoffer man indtager fra cannabis planten – det er den synergistiske effekt der afgører det hele. Læs hele artiklen her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *